250 jonge Antwerp-supporters laten communiefoto nemen in Bosuilstadion

Vandaag kon je communiefoto's maken bij voetbalclub Royal Antwerp FC op de Bosuil in Deurne.  "Antwerp is een traditie- en familieclub. Communiefoto's zijn voor velen ook een traditie. Er was dan ook veel vraag naar", zegt Dimitri Huygen van Royal Antwerp FC.

Zo'n 250 jonge supporters kwamen vandaag communiefoto's trekken in het stadion van voetbalclub Antwerp. Ze konden poseren langs de zijlijn van het veld en in de tribune.

"Antwerp is een traditie- en familieclub. Communiefoto's zijn voor velen ook een traditie. Er was dan ook veel vraag naar. Op deze manier wouden we beide tradities samenbrengen", zegt Dimitri Huygen van voetbaclub Royal Antwerp FC.

Toekomstige (Antwerp)spelers

Velen van hen voetballen zelf ook en dromen van een professionele carrière later. "We zijn al meer dan 30 keer komen kijken naar 'den Antwerp'", vertelt een jonge fan enthousiast. "Mijn favoriete speler is Dieumerci Mbokani. Ik hoop dat ik zelf later ook bij deze club kan spelen."

Meest gelezen