Christophe Ketels / COMPAGNIE GAGARINE

Omleidingsweg over kaaien als oplossing voor files in zuiden van Antwerpen

De stad Antwerpen grijpt in om het verkeer in het zuiden van de stad vlotter te doen rijden. Daar zijn werken aan de gang die lange files veroorzaaken. De nieuwe omleiding zal je over de kaaien leiden, voorbij de waterkeringsmuren. 

De stad Antwepren maakt een tijdelijke doorgang over de kaaien zodat je opnieuw naar het Kiel, Hoboken en richting A12 kan. De werken aan de D'Herbouvillekaai in het zuiden van de stad Antwerpen zorgde voor ellenlange files in de wijk. 

De Antwerpse schepen van Mobiliteit Koen Kennis zegt: “We zetten nu twee waterkeringsdeuren open zodat men weer vlot over de kaaien kan rijden.”

De werken in het zuiden van Antwerpen zullen nog een maand duren.

Meest gelezen