Nieuwe corona-besmettingen in Mechelen en Sint-Katelijne-Waver

Twee studenten aan de Thomas More Hogeschool zijn positief getest op het coronavirus. Ook vier leerlingen van het Sint-Ursula Instituut in Sint-Katelijne-Waver, moeten thuis blijven door het virus. Twee van hen zijn besmet, bij de twee anderen is een familielid besmet. 

Studenten aan Thomas More Hogeschool

Twee studenten aan de Thomas More Hogeschool in Mechelen hebben positief getest op het coronavirus. Ze raakten besmet door een familielid en zijn zelf niet in het buitenland geweest. Eén van de studenten heeft deze week nog les gevolgd. Ze zitten nu thuis in quarantaine.

Op de campus van de Thomas More Hogeschool hangen affiches op over goede hygiëne en er is een speciale website waar vragen over corona worden beantwoord. De lessen op de campussen gaan gewoon door. 

Leerlingen uit Sint-Katelijne-Waver

Vier leerlingen van het Sint-Ursula Instituut in Onze-Lieve-Vrouw-Waver, een deelgemeente van Sint-Katelijne-Waver, zitten thuis in quarantaine. Twee van hen zijn besmet met hetvirus, bij de twee anderen is een gezinslid besmet. De vier leerlingen zijn wel nog even naar school geweest. 

Iedereen op de school is op de hoogte gebracht.  Er wordt gevraagd om alert te zijn voor de symptomen.

Meest gelezen