ROB-TV

Yvonne uit Boutersem is 108, maar moet verjaardagsfeest uitstellen door coronavirus

Yvonne Struyven uit Boutersem wordt vandaag 108, maar door het coronavirus moet ze haar verjaardagsfeest uitstellen. Het woonzorgcentrum waar Yvonne woont, wil liever niet dat familie en vrienden nu allemaal op bezoek komen om besmetting te voorkomen. Enkel haar vier kinderen waren even welkom vanmiddag.

"Het feest wordt uitgesteld door het coronavirus. Ikzelf, mijn twee broers en mijn zus mochten vanmiddag even langs gaan bij mama. Maar alle andere familieleden en vrienden mogen pas later op bezoek gaan om te vieren", vertelt de zoon van Yvonne, Willy Wouters.

Mama was even in de war, maar ze krijgt vandaag nog een stukje taart en een glaasje bubbels

Willy Wouters, zoon van Yvonne

"Ze was even in de war, want alles was natuurlijk voorbereid voor het feest, maar ze vindt het niet zo erg. De bewoners krijgen vandaag een stukje taart en een glaasje bubbels. Onze mama is een taaie hoor. We hopen dat we haar 108e verjaardag binnenkort samen met de hele familie kunnen vieren."

Yvonne en haar drie kinderen
Radio 2

Meest gelezen