Copyright 2020 The Associated Press. All rights reserved

Ex-voetballer Ronaldinho nu toch opgepakt voor paspoortfraude

De Braziliaanse ex-voetballer Ronaldinho is nu toch gearresteerd in het Zuid-Amerikaanse land Paraguay. Samen met zijn broer zou hij met valse papieren via de luchthaven van de hoofdstad Asuncion Paraguay zijn binnen gekomen.

Bij aankomst op de luchthaven woensdag waren de twee al eens ondervraagd. Maar nadien mochten ze beschikken. Na verder onderzoek heeft het Paraguyaanse gerecht vannacht dan toch beslist om de twee alsnog terug op te pakken en mogelijk te vervolgen. Het is niet duidelijk of Ronaldinho en zijn broer ook effectief voorlopig naar de cel moeten. De twee werden vannacht opgepakt door de politie, in hun hotel.

Ronaldinho - 39 ondertussen - speelde in Europa bij Paris Saint Germain, Barcelona en AC Milan. Met Barcelona won hij in 2006 de champions league. Met Brazilië werd de dribbelkoning in 2002 ook wereldkampioen.

Meest gelezen