Granaat ontploft in ondergrondse garage in Zandvliet

In Zandvliet is een granaat ontploft in een ondergrondse garage. Niemand raakte gewond. De garagepoort en een waterleiding raakten beschadigd. Het parket onderzoekt of de granaat iets met een afrekening in het drugsmilieu te maken heeft.  

De granaat ontplofte zondagnacht in een ondergrondse garage van een flatgebouw in de Putsebaan in Zandvliet. Enkele buurtbewoners hoorden de knal, maar de politie werd niet verwittigd. Die werd pas gebeld toen één van de bewoners de schade opmerkte. Door de granaatinslag werd de garagepoort beschadigd. Ook de waterleiding werd geraakt. Daardoor lekte er water in de garage.

Ontmijningsdienst DOVO kwam ter plaatse. Het is nog niet duidelijk wie de granaat gegooid heeft. Het parket onderzoekt een mogelijke link met het drugsmilieu.

Meest gelezen