Oproep huisartsenkring Genk levert extra mondmaskers op: "Ook een nieuwe leverancier gevonden"

De oproep aan particulieren en bedrijven om mondmaskers te geven aan huisartsen werkt. Vorige vrijdag deed dokter Rob Smeets uit Zutendaal die oproep omdat de huisdokters van Genk, Zutendaal en As bijna door hun voorraad zaten. Het afgelopen weekend kreeg zijn noodkreet gehoor. 

Tientallen mondmaskers kreeg dokter Smeets van behulpzame mensen en bedrijven. Hij ontving er bijna 100. Ook de huisartsenwachtpost van Genk kreeg extra maskertjes binnen en heeft nu een voorraad van ongeveer 700 stuks. 

Tips

De huisartsen weten niet hoelang ze die maskertjes nog nodig gaan hebben en daarom mogen de giften zeker blijven komen. Maar het zijn niet alleen de maskertjes die nuttig zijn. Ook tips naar nieuwe leveranciers zijn bruikbaar. Dokter Smeets vond zo een nieuwe leverancier bij wie hij 500 mondmaskers kon kopen. 

Meest gelezen