Radio 2

Meise schrapt reeks activiteiten in gemeentelijke basisscholen, waaronder grootouderfeest van morgen

De gemeente Meise schrapt een reeks activiteiten in de gemeentelijke basischolen wegens het coronavirus.  Het gaat om een eetfestijn, een schoolfeest en een grootouderfeest. De gemeente volgt daarmee de richtlijn van de overheid om activiteiten zoals schoolfeesten, opendeurdagen of bezoeken aan woonzorgcentra af te gelasten.

Het grootouderfeest van morgen in de gemeentelijke basischool De Leertuin in Meise gaat niet door.  Grootouders lopen gevaar bij een besmetting met het coronavirus. "Dat risico konden wij absoluut niet nemen", zegt schepen van gezondheid en onderwijs Erwin De Clerck. 

Ook het schoolfeest van zaterdag in De Leertuin gaat niet door. Hetzelfde geldt voor het eetfestijn van zaterdag in de gemeentelijke basisschool van Sint-Brixius-Rode en voor de opendeurdag van de kunstacademie op zondag 15 maart.

Meest gelezen