Radio 2

Oud-burgemeester Wielsbeke (81) ontsnapt aan verdrinkingsdood na ongeval in Waregem

In Waregem heeft een banaal ongeval bijna het leven gekost aan Noël Demeulenaere (81), voormalig topman bij Beaulieu en ex-burgemeester van Wielsbeke. Hij botste in Waregem met zijn wagen tegen een ander voertuig. Door de klap verloor hij de controle over het stuur en belandde zijn wagen in de vijver voor de kantoren van het bouwbedrijf Matexi.

Werknemers van Matexi die het ongeval zagen gebeuren, repten zich naar buiten. Enkelen sprongen in de vijver om de bestuurder te redden. Ze slaagden erin om hem via een achterportier uit de auto te helpen. Noël Demeulenaere (81) raakte amper gewond. Hij werd eerst in de kantoren van Matexi opgevangen en later voor een controle naar het ziekenhuis gebracht.

Radio 2

Meest gelezen