E3 BinckBank Classic zet voorlopig nog geen viptent in Harelbeke

Het coronavirus kan ook gevolgen hebben voor de vipgasten van wielerwedstrijd E3 Classic. Omdat er een advies is om niet meer dan 1.000 mensen in een gesloten ruimte te laten, wordt het plaatsen van viptenten even on hold gezet tot er meer duidelijkheid is.

De wedstrijd kan zoals gepland doorgaan op 27 maart. Maar er is nog onzekerheid over de viptenten. Die komen in Harelbeke zelf en in Kluisbergen. De bedoeling was daar 1.500 mensen te ontvangen. Maar door het advies van de regering om geen evenementen met meer dan 1.000 mensen te organiseren, worden die tenten voorlopig niet geplaatst. Dat betekent niet dat er uiteindelijk geen viptenten komen.

Nog niet definitief

"De adviezen kunnen van dag tot dag veranderen", zegt organisator Jacques Coussens. "We gaan de definitieve beslissing pas volgende week nemen." De organisatie volgt het verloop van de situatie en de verschillende beslissingen op lokaal en federaal niveau nauwgezet op.

kasto80

Meest gelezen