Copyright 2016 The Associated Press. All rights reserved.

Acteur Tom Hanks en echtgenote Rita Wilson besmet met coronavirus

De Amerikaanse acteur Tom Hanks en zijn echtgenote Rita Wilson hebben positief getest op het coronavirus. Het koppel is momenteel in Australië. Hanks maakte het nieuws zelf bekend op Instagram. 

Hanks en Wilson, allebei 63, zochten een hospitaal op omdat ze zich wat moe en koortsig voelden. Dat schrijft de acteur bij een foto op Instagram.  Het koppel volgt nu de geijkte medische procedure, met de nodige tests en een verblijf in isolatie. "We nemen het dag na dag zoals het komt", relativeert Hanks, en hij belooft dat hij iedereen op de hoogte zal houden over hun toestand.

Tom Hanks is in Australië aan de Gold Coast, voor opnames van een film over het leven van Elvis Presley. In die film van regisseur Baz Luhrmann vertolkt Hanks de rol van 'Colonel Parker', de beruchte manager van Elvis.

In Australië zijn tot nog toe 130 besmettingen vastgesteld. 

Meest gelezen