Noortje Palmers

Stan Van Samang is terug met een nieuwe single: "Ik moest vooral papa zijn"

Het geduld van de fans van Stan Van Samang wordt nu eindelijk beloond. De zanger uit Wijgmaal heeft na 2,5 jaar een nieuwe single: River of life.

“River of life” heet de nieuwe single van Stan van Samang. “Het is een autobiografische nummer en een echte meezinger”, zei Samang in Start je Dag bij Radio 2 Vlaams-Brabant.

De fans hebben er ongeveer 2,5 jaar op moeten wachten, en dat komt omdat hij vooral met andere dingen bezig was: “Ja klopt, ik moest in de eerste plaats vooral papa zijn”. Maar ik heb ook een overvolle theatertour achter de rug. Ik heb dus zeker niet op mijn gat gezeten."

Het is aan ons artiesten om het net goed te vinden dat er zo'n maatregelen genomen worden

Door het coronavirus worden er veel concerten en andere evenementen  afgelast of uitgesteld. En dat stuurt ook bij Samang het één en ander in de war: “Vooral in mijn hoofd. Het naast ons neerleggen is geen optie meer. Het is een beetje dubbel, maar ik vind het niet meer dan normaal dat er zo’n maatregelen genomen worden.”

Zelf heeft Samang het met z’n collega’s nog niet gehad over de voorzorgsmaatregelen: “Dat komt omdat we zoiets ook nog nooit meegemaakt hebben, maar het is aan ons artiesten om het net goed te vinden dat er zo voorzichtig mee omgegaan wordt.”

Meest gelezen