Veel verkeershinder in Grobbendonk na ongeval met vrachtwagen

In Grobbendonk was er de hele ochtend veel verkeershinder na een ongeval met een vrachtwagen aan een industriezone vannacht. De vrachtwagenbestuurder verloor de controle over het stuur en botste tegen een boom. Hij raakte niet gewond.

Rond twee uur vannacht ging de vrachtwagen uit de bocht in de Industrielaan, aan een industriezone in Grobbendonk vlakbij de E313. De vrachtwagen botste tegen een boom. De chauffeur kon ongedeerd uit het voertuig geraken.

De lading van de vrachtwagen - zo'n 25 ton meel - belandde op de weg. Een kraan moest het meel overladen in de container, de vrachtwagen takelen, en de getroffen boom moest in stukken gezaagd worden. Dat heeft enkele uren geduurd en zorgde voor veel verkeershinder in de omgeving. 

Het is nog niet duidelijk hoe het ongeval precies is gebeurd.

Meest gelezen