@russellmonk

Mag ik dansen op een trouwfeest? En mogen we een vakantiehuis huren met andere gezinnen? Het antwoord op jouw vragen 

De nieuwe maatregelen van het Overlegcomité roepen heel wat vragen op. Blijft het sluitingsuur in de horeca de hele zomer gelden? Hoelang moeten we nog een mondmasker dragen? En zijn de versoepelingen wel verstandig nu de Deltavariant in opmars is? We geven een antwoord op jouw meest gestelde vragen. 

De aangekondigde versoepelingen in de antwoorden op deze vragen zijn wel onder voorbehoud. Er wordt hiervoor gekeken naar de situatie op de intensieve zorgen in de ziekenhuizen en naar het aantal gevaccineerden. 

Heb je zelf nog vragen? Klik op deze link en stel jouw vragen. 

De komende dagen vullen we dit bericht aan met het antwoord op nieuwe vragen die we binnenkrijgen. 

Meest gelezen