'Hiphoppende' Sarah Palin : "Dit is wat ons land momenteel nodig heeft"

"Dit is misschien het waanzinnigste wat ooit in deze show getoond werd", beloofde presentator Nick Cannon over de laatste uitzending van "The Masked Singer", waarin beroemdheden in extravagante outfits liedjes zingen, inclusief een masker dat hen onherkenbaar maakt, en juryleden moeten raden wie ze zijn. Woensdag was het niemand minder dan Sarah Palin, die in 2008 verkozen werd als 'running mate' van de Republikeinse presidentskandidaat John McCain, die vriend en vijand verbaasde met een hiphop-optreden. 

Palin, die ook gouverneur van de Amerikaanse staat Alaska geweest is, bracht "Baby Got Back" van Sir Mix-A-Lot, zij het met aangepaste tekst:

Omdat ze de minste stemmen kreeg, moest Palin haar identiteit vrijgeven. Het bleek alleszins niet makkelijk voor de juryleden om te raden wie er onder de pluchen outfit zat. Nicole Scherzinger ging voor actrice Christina Applegate, terwijl Robin Thicke koos voor Tina Fey, die jaren geleden Palin nog imiteerde in het tv-programma "Saturday night Live".

Palin reageerde na haar optreden erg enthousiast. "Hebben jullie gehoord dat ik het had over de billen van mannen, en niet over die van vrouwen? Heerlijk dat ik met mannen mocht lachen. Ik waardeer het dus echt wel dat ik hieraan mocht deelnemen", aldus Palin.

"Ik heb gekozen voor de outfit van een beer, omdat men me zo al noemde toen ik opgroeide. Dat leidde uiteindelijk tot de gekende omschrijving van mij, 'mama bear'. Bovendien kan je beren in Alaska terugvinden. Je kan ze zelfs in mijn tuin zien." 

"Dit is het zotste dat ik ooit in mijn leven gedaan heb. Zeker weten. Maar het draait allemaal rond plezier maken. Het brengt ons samen. Dit is goed. Dit is wat ons land momenteel nodig heeft", besloot de 56-jarige politica alvast.

Op sociale media lokte de deelname van Palin, terwijl president Trump vrijwel gelijktijdig maatregelen aankondigde om de verspreiding van het coronavirus in te dijken en nadat bekend geraakt was dat acteur Tom Hanks besmet was door het virus, tot onder meer volgende reacties:

Nadat Palin ontmaskerd was, deed ze haar act, samen met Nick Cannon, nogmaals over:

Meest gelezen