Actrice en supermarktuitbaatster Kim Van Oncen roept op: "Kom niet hamsteren"

Kim van Oncen is niet alleen bekend van de serie "Dertigers" op één, maar baat ook een AD Delhaize uit in Putte-Kapellen. "Kom alsjeblieft niet hamsteren. Volledig zonder voeding vallen zal zeker niet gebeuren", zegt ze op Radio 2 Antwerpen

"Wij waren hierop voorzien en de stock zit nog goed vol. Er is dus geen reden om te hamsteren", zegt Kim.  Ze hoopt dan ook dat mensen geen karren vol zullen meenemen naar huis. "Ik maak me ook zorgen over de gezondheid van mijn personeel. Als zij ziek worden rekenen we op begrip van de klant dat de rekken wat minder snel gevuld zullen worden", aldus van Oncen. "Ik rol alvast mijn mouwen op en we zullen overuren doen."

Het coronavirus heeft ook grote gevolgen voor het privéleven van Kim. "Ik heb 2 kindjes die ook ergens terecht moeten kunnen. Normaal blijven ze bij mijn ouders, maar mijn vader heeft kanker en is dus een risicopatiënt. Met het coronavirus is dat geen goed idee. Maar we vinden wel een oplossing."

Meest gelezen