Mama uit Kortenberg wil kinderen uit de buurt opvangen nu er op school geen les meer gegeven wordt  

Heel wat ouders weten nog niet goed hoe ze de opvang voor hun kinderen moeten regelen nu de lessen opgeschort worden. In Kortenberg heeft Sandra zich aangeboden om op de kinderen uit de buurt te passen.

Sandra uit Kortenberg is mama van een dochtertje, en ze wil ouders uit de nood helpen die de komende weken geen opvang hebben. "Ik ga in Kortenberg kinderen opvangen van ouders die écht geen oplossing hebben. Ik ben zelf thuis en ik wil zoveel mogelijk mensen helpen. Als goeie burger moeten we nu de handen in mekaar slaan om de epidemie te stoppen. Ik ben een creatieve mama, dus ik ga knutselen en bakken met de kinderen." 

We moeten nu solidair zijn 

Sandra hoopt dat deze uitzonderlijke situatie de verbondenheid tussen mensen kan versterken. "We moeten nu solidair zijn. Er wonen hier ook veel ouderen in de straat die niet naar buiten durven en vragen om voor hen boodschappen te doen. Ik ben ervan overtuigd dat we mekaar de komende weken zoveel mogelijk gaan helpen." 

Meest gelezen