Racing Genk annuleert alle trainingen: spelers krijgen trainingsprogramma's voor thuis

Landskampioen Racing Genk heeft maandag beslist om alle trainingen op de club te annuleren, "naar aanleiding van de voortdurend wijzigende maatregelen om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen."

"De 'onderhoudstrainingen' in kleine groepjes die deze week gepland stonden, gaan dus niet door", legt de Limburgse club uit in een persbericht. "Elke speler komt vandaag nog op het vooropgestelde tijdstip naar de club, maar dan enkel om trainingskledij op te pikken, en eventueel bestelde maaltijden, om dan onmiddellijk naar huis terug te keren."

Trainingsprogramma's

"De spelers krijgen een trainingsprogramma voor thuis. Ze mogen ook individueel buiten gaan lopen. Maar er is hen ten zeerste afgeraden om kleine bijeenkomsten buiten de club te organiseren. Contact onderling en met andere mensen is te mijden. Zoveel mogelijk thuis blijven is de boodschap."

Meest gelezen