politie Geel-Laakdal-Meerhout

Uitslaande brand in verfwinkel in Meerhout: ramen en deuren gesloten houden

Er woedt een uitslaande brand bij de verfwinkel Lucas Creativ in Meerhout. Omwonenden moeten ramen en deuren gesloten houden, omdat er mogelijk giftige stoffen vrijkomen. Bij de brand raakte niemand gewond.

De brand brak uit maandagavond iets voor zes uur in de verfwinkel Lucas Creativ aan de Molsebaan in Meerhout. Het gaat om een uitslaande brand die gepaard gaat met een grote rookontwikkeling. Omdat er mogelijk giftige stoffen vrijkomen, moeten omwonenden ramen en deuren gesloten houden.

Er wordt voorlopig niemand geëvacueerd. Bij de brand vielen ook geen gewonden. De brandweer heeft volgens burgemeester Nele Geudens alle moeite om het vuur onder controle te krijgen. De Molsebaan is voorlopig afgesloten voor alle verkeer.
 

Meest gelezen