Geen bezoek voor pasgeboren baby Milou: "Broertjes hebben alleen nog maar een foto van hun zusje gezien"

Eén van de maatregelen in de strijd tegen het nieuwe coronavirus is het verbod op bezoek in ziekenhuizen. Een verbod dat ook geldt op de materniteit. Zo mag enkel de papa van baby Milou op bezoek komen in het ziekenhuis van Halle. 

Het is niet allemaal kommer en kwel in coronatijden. Er is af en toe ook nog goed, positief nieuws. Zo is in het ziekenhuis van Halle, Milou geboren. Een flinke meid van 51 centimeter en 4,600 kilogram. "Het is wel fijn om met al dat slecht nieuws toch een klein wondertje op de wereld te zetten", vertelt mama Lindsay De Vroede. "Ze drinkt goed, ze slaapt goed, ik hoop dat dat zo blijft." 

We tonen foto's van onze kleine meid aan iedereen.

Lindsay De Vroede, mama van Milou

Helaas mag niemand de kleine Milou bezoeken. "Enkel de papa mag langskomen, onze zoontjes mogen net zoals de grootouders Milou niet bezoeken. Dus we tonen foto's van onze kleine meid aan iedereen. Gelukkig mogen we nu wel iets vroeger naar huis als alles goed loopt, dat is ook positief."

Meest gelezen