James Arthur Photography

11 coronapatiënten in West-Vlaams ziekenhuis AZ Delta 

De verschillende ziekenhuizen van AZ Delta in Roeselare, Menen en Torhout vangen op dit ogenblik 11 coronapatiënten op. Eén iemand ligt al een aantal dagen op de intensieve zorg. Nog eens 68 patiënten zijn mogelijk besmet, ook zij liggen op isolatie in een van de corona-afdelingen van het AZ Delta.

De coronapatiënt die op de intensieve zorgt ligt, verblijft op de campus Wilgenstraat in Roeselare. Daar boden zich vanmorgen 43 patiënten aan met symptomen van corona. Zeven daarvan zijn ondertussen al positief bevonden. In de campus in Menen worden drie patiënten opgevangen met corona, nog eens acht personen zijn mogelijk besmet. In de Roeselaarse campussen langs de Brugsesteenweg en de Westlaan en in Torhout verblijven ondertussen 17 patiënten die mogelijk besmet zijn. 

Meest gelezen