Supportersclub AA Gent

Supporters AA Gent hangen spandoeken op aan Gentse ziekenhuizen als steun voor hulpverleners

De supportersclubs Banlieue Gantoise en Ultras Ghent '14 hebben spandoeken opgehangen aan de vier grote ziekenhuizen van Gent als eerbetoon aan alle zorgverleners in deze coronatijden. "We willen hen als Buffalo-supporters ook heel hard steunen", vertelt initiatiefnemer Bram Deceuninck.

"Het idee kwam vanuit de Facebookpagina van AA Gent om ook iets te doen voor alle zorgverleners. Wij willen hen als Buffalo-supporters ook heel hard steunen", vertelt Bram. Er zijn spandoeken opgehangen aan alle grote ziekenhuizen in Gent: "We hebben er gehangen aan het AZ Sint-Lucas, het AZ Jan Palfijn, Maria Middelares en het Universitair Ziekenhuis in Gent".

(lees verder onder de foto)

Supportersclub AA Gent

Onze helden, onze trots

"Onze helden, onze trots", "Dankzij jullie werk blijft de mensheid sterk" en "Jullie goede zorgen geven ons hoop voor morgen" zijn enkele van de leuzen die nu groots sieren aan de ziekenhuizen. Er hangt er zelfs een aan de brug over de snelweg: "Voor ons voortbestaan." Bram legt uit: "Dat specifieke spandoek is bestemd voor alle mensen die nu blijven werken."

Bram werkt zelf ook nog, zo lang het kan: "Ik werk in de bouw als glasplaatser en zo lang als het kan en mag doe ik verder." En wat met de voetbal die nu tijdelijk wegvalt? "Ik mis de voetbal natuurlijk wel, maar voorlopig lukt het wel", lacht Bram. 

Supportersclub AA Gent
Supportersclub AA Gent
Supportersclub AA Gent
kasto80

Meest gelezen