Anouk Haldermans

Lou Stevens zijn verjaardagsfeest valt in het water door quarantaine: "Ik wil graag van zoveel mogelijk mensen een kaartje ontvangen"

Lou Stevens is vrijdag jarig, maar hij zit in quarantaine omdat zijn broertje ziek is. Lou mag dus niet naar buiten en geen andere mensen zien. Een verjaardagsfeestje kan al helemaal niet vanwege de coronamaatregelen en daarom zou hij in de plaats graag vrijdag zoveel mogelijk verjaardagkaartjes in zijn brievenbus krijgen. 

Lou wordt vrijdag zes jaar, maar zijn feestje kan niet doorgaan omdat hij met het hele gezin in quarantaine zit vanwege corona. “Onze kleinste zoon is ziek waardoor we met het hele gezin nu thuis moeten blijven,” zegt mama Anouk Haldermans. “Zijn feestje valt nu in het water en daarom zou het heel fijn vinden als iedereen verjaardagkaartjes stuurt.” 

Het is niet bevestigd dat haar jongste zoon het coronavirus heeft, want tot nu toe lijkt het op een gewone verkoudheid. Ze moeten preventief binnen blijven. “Lou maakt zich vooral zorgen over de gezondheid van de mensen rondom hem, maar vindt het ook echt erg dat hij zijn familie en vriendjes niet kan zien op zijn verjaardag.” 

Je kan een kaartje sturen naar het volgend adres:

Lou Stevens, Boyen 5, 3650 Dilsen-Stokkem.

Meest gelezen