Videospeler inladen...

Hoe gaat het intussen met de zieke Gentse modefotograaf? "Een stuk beter"

De Gentse modefotograaf Zeger Garré stelt het beter. Zo laat de coronapatiënt weten in een videoboodschap die hij in het ziekenhuis opnam voor het tv-programma “Vandaag”. Eerder deze week verspreidde hij nog een opgemerkte videoboodschap waarin hij getuigde hoe hij leed onder het coronavirus.

“Ik wou nog even een filmpje opnemen om jullie te melden dat het met mij toch wel een stuk beter gaat, na vier dagen opname.” Geruststellende woorden van modefotograaf Zeger Garré. 

Dinsdag klonk het nog heel anders. “Ik moet zeggen: het is erg", zuchtte een zichtbaar uitgeputte Garré in een videofilmpje vanuit zijn kamer in het UZ in Gent. Die eerste videoboodschap nam hij op nadat hij maandag werd opgenomen in het ziekenhuis na een week met gezondheidsklachten.

Dit was de videoboodschap die hij eerder deze week verspreidde. (Lees verder onder de video.)

Videospeler inladen...

Twee weken geleden was Garré gaan skiën in Les Menuires, in Frankrijk. Na een week rondlopen met een kwakkelende gezondheid liet hij zich opnemen in het UZ in Gent. Daar is hij intussen opgeknapt. “Geen paniek, we geraken er wel door”, stelt hij de buitenwereld gerust.

Tegelijk doet hij een oproep om de opgelegde regels om thuis te blijven nauwgezet op te volgen. “Je kan er goed van genezen, maar toch opgelet. Ik verwittig iedereen: blijf je aan de regels houden. Ga niet naar vrienden, blijf thuis, blijf in uw kot, draag zorg voor je medemens.”

Bekijk hier de nieuwe videoboodschap van Zeger Garré:

Videospeler inladen...

Meest gelezen