Verpleegster haalt uit naar hamsteraars: "Mijn vader moet in mijn plaats winkelen om iets in mijn koelkast te hebben" 

Verplegend personeel heeft het nu bijzonder druk. Door de onregelmatige werkuren kunnen ze ook moeilijk inkopen doen. Er staan lange files en veel rekken zijn leeg. Laurie Vanhoegaarden uit Nossegem werkt in een ziekenhuis en haalt flink uit naar de hamsteraars. 

Met een bericht dat Laurie plaatste op Facebook, wil ze haar ongenoegen uiten over de lege winkelrekken die ze aantreft, wanneer ze door haar onregelmatige werkuren nog inkopen wil doen: "Iedereen die in een ziekenhuis of een rusthuis werkt probeert na de werkdienst nog iets te vinden in de winkel. Vaak zijn de rekken leeg en dan moet wij beroep doen op iemand anders om inkopen te doen. In mijn geval mijn 60+ papa. Ik heb de voorbije dagen nachtdienst gehad, mijn vader is naar de winkel moeten gaan om nog maar iets te vinden, en hij heeft daar gisteren heel veel moeite voor moeten doen. En met nog heel weinig resultaat in mijn koelkast."

Meest gelezen