Labadoux

Labadouxfestival in Ingelmunster gaat niet door

Het coronavirus heeft ook gevolgen voor de muziekfestivals. Het Labadouxfestival in Ingelmunster gaat niet door. Het festival was normaal gepland voor het weekend van 1 mei.

Het was geen makkelijke beslissing voor de organisatoren van het Labadouxfestival. Maar door de opmars van het coronavirus was het onvermijdelijk. Festivalorganisator Carl Windels: "We nemen deze beslissing uit zorg voor onze medewerkers en artiesten, onze bezoekers, sponsors en gasten. Een tijd lang hebben we de hoop gekoesterd dat het festival alsnog zou kunnen doorgaan, maar met de gegevens waarover we nu beschikken zou het echt onverantwoord zijn dit wel te doen."

Mensen die al een ticket kochten, krijgen binnenkort nieuws over de manier waarop de terugbetaling zal gebeuren. Wie hierover dringende vragen heeft kan mailen naar organisatie@labadoux.be.

Tourist Lemc, Milow, De Kreuners, Stef Kamil Carlens...  Het zijn maar enkele artiesten die vastlagen voor dit jaar. Maar de organisatoren van Labadoux beloven ook voor volgend jaar een sterke affiche: "We doen ons uiterste best de 32ste editie zoals die nu werd voorbereid, maximaal door te schuiven naar volgend jaar. Noteer dus 7, 8 en 9 mei 2021 in jullie agenda."

Meest gelezen