Zo zoeken thuiswerkers (creatief) naar een plekje voor hun laptop…

U kent ze ook wel: de reclamefoto’s van mooi opgeruimde woonruimtes waar een bureaumeubel, inclusief een ergonomische stoel, staat te blinken, de boekenkast op de achtergrond mooi geordend en liefst nog een venster dat uitgeeft op een weelderig groen park. De ideale plaats om van thuis uit te werken dus. Al blijkt de realiteit natuurlijk helemaal anders, nu we allemaal verplicht worden om zoveel mogelijk thuis te blijven en ons daar achter de computer te zetten. Dat viel ook Jules Forrest uit San Francisco, in de Amerikaanse staat Californië, op, nu ze met haar partner 'gedwongen' werd om de weinige plaats op hun studiootje te delen. En zij bleek niet de enige te zijn waar het idee van de reclamefoto’s ver weg was.

"Er is nog een plekje aan de voordeur, waar ik mijn stoel heb gezet. En mijn laptop staat op een wasmand. Weinig glamoureus dus", was de boodschap die Forrest ruim een week geleden wilde duidelijk maken:

Haar Twitterbericht lokte intussen honderden reacties uit die de afgelopen dagen door diverse nieuwsmedia wereldwijd opgepikt werden. De strijkplank blijkt daarbij alvast een gegeerd alternatief voor het traditionele bureaumeubel:

Meest gelezen