"Down the road" krijgt vierde seizoen met enkele oude bekenden

Het populaire televisieprogramma "Down the road" krijgt een vierde seizoen. Een bijzonder vierde seizoen want Dieter Coppens en medebegeleidster Saar nemen de groep uit het eerste seizoen opnieuw mee. De groep ging op hun grootste avontuur tot nu toe: naar Fins Lapland. 

Terwijl het derde seizoen nog op televisie loopt, staat er al een vierde seizoen klaar. In dat vierde seizoen zien we hoe Kevin, Lore, Pieter, Lisa, Hélène en Martijn uit het eerste seizoen naar Fins Lapland trekken. 

Voor de zes was het al een hele tijd geleden dat ze samen op die allereerste reis gingen. Sindsdien is er veel veranderd in hun leven, hun "Down the road"-ervaring heeft heel wat belangrijke stappen naar zelfstandigheid versneld. De reüniereis is de ideale gelegenheid om samen wat quality time door te brengen en te horen hoe ieders leven intussen veranderd is.

In Fins Lapland trotseren ze de kou, worden ze uitgedaagd tijdens een tocht met hondensledes, leven ze samen met een lokale rendierherder, gaan ze ijsklimmen, en nog veel meer. Maar de reis is niet enkel een spannend avontuur, want in de kou genieten ze nog extra van elkaars gezelschap en warmte. Intussen is de groep weer in België.

Het vierde seizoen zal later te zien zijn op Eén.

Meest gelezen