Richard Baker

Meer last van sluikstorten in Mechelen sinds coronamaatregelen

De stad Mechelen heeft sinds de invoering van de maatregelen tegen het coronavirus meer last van sluikstorten. Burgemeester Alexander Vandersmissen (Open Vld) vermoedt dat dat komt door de verminderde sociale controle op straat én door de sluiting van containerparken.

De voorbije dagen worden er in Mechelen meer gevallen van sluikstorten vastgesteld. Volgens burgemeester Alexander Vandersmissen zou dit een gevolg zijn van verminderde sociale controle en het feit dat de containerparken gesloten zijn.

Het stadbestuur roept de Mechelaars op om het gezond verstand te gebruiken en respect te tonen. “Ik vraag aan alle inwoners om burgerzin te blijven tonen. Wie dat niet doet, krijgt een GAS-boete van 350 euro. Een propere stad blijft prioriteit, ook in deze tijden”, aldus burgemeester Vandermissen.

Meest gelezen