Borgerhoutse BV’s promoten telefoonlijn voor senioren

Negen BV’s die in Borgerhout wonen, lanceren een filmpje waar ze de nieuwe telefoonlijn “Zorg voor senioren” promoten. Dat is een telefoonnummer waar senioren uit Borgerhout naar kunnen bellen en om hulp vragen. Vrijwilligers gaan dan bijvoorbeeld boodschappen doen of ze doen een babbeltje via de telefoon. 

Vorige week opende het Antwerps district Borgerhout de speciale telefoonlijn “Zorg voor senioren”. Dat is een telefoonlijn waar senioren kunnen bellen indien ze hulp nodig hebben.

Senioren uit Borgerhout kunnen van 10 uur tot 15 uur terecht op de telefoonlijn met vragen. Vrijwilligers staan klaar om hun vragen te beantwoorden, om boodschappen te doen of om een gesprek te voeren via de telefoon. Vrijwilligers kunnen zich aanmelden via telefoon of via de website van Borgerhout. 

BV’s doen een oproep

Het district Borgerhout verspreidde een filmpje met negen BV’s uit het district die de telefoonlijn voor senioren bekender willen maken. Zo vragen bijvoorbeeld acteur Michaël Pas, wereldkampioen kickboksen Nordin Ben Moh en regisseur Erik Van Looy om je in te schrijven als vrijwilliger. 

Meest gelezen