Buurtbewoners van Mechels ziekenhuis maken groot spandoek met rekeningnummer om zorgverleners ook financieel te steunen

Vier Mechelse vrienden hebben een spandoek laten drukken met daarop het rekeningnummer van Emmaüs, de overkoepelende organisatie van het Sint-Maartenziekenhuis in Mechelen. Zo hopen ze zorgverleners niet enkel moreel, maar ook financieel te steunen.  

In Mechelen hebben vier vrienden ervoor gezorgd dat er een reuzegroot spandoek hangt voor het Sint-Maartenziekenhuis. Het gaat om een doek van 7 op 10 meter. “Het is niet alleen de bedoeling om de verplegers moreel te steunen”, vertelt Herbert De la Ruelle, één van de initiatiefnemers.

“Wij hebben op de spandoek ook een rekeningnummer laten drukken”, zegt De la Ruelle. “Dat is het rekeningnummer van Emmaüs, het overkoepelend orgaan van het ziekenhuis in Mechelen. Iedereen kan er een bedrag op storten. Wij geven het voorbeeld door als eerste te storten.”

Meest gelezen