"Afval wegdoen? Dat is een niet-essentiële verplaatsing", mopjes van "De coach" uit "Iedereen beroemd" zijn terug

Na "Cas Goossens" van "Het leugenpaleis" gisteren is ook "De coach" terug in het Eén-programma "Iedereen beroemd". Weliswaar met een kleine nuance: het is nu "De coronacoach". Deze keer moedigt hij iedereen aan - in zijn foeilelijke trainingsjas en met zijn onverbiddelijke witte short - om binnen te blijven en de maatregelen ter harte te nemen.  

"De coach" was twee seizoenen lang een populaire rubriek bij "Iedereen beroemd". Het was het maffe typetje gespeeld door Stijn Van der Stockt. Met flauwe mopjes geeft "De coach" goedbedoeld advies mee.

"Amusement hoeft niet hersenloos te zijn. "De coach" liet ik geregeld zinnige dingen vertellen. Via een mop kan je mensen doen nadenken", verklapte Van der Stockt in een zeldzaam interview.

In de praktijk werkt "De coach" wel eens op de zenuwen van zijn "slachtoffers". Als "coronacoach" wellicht vooral op de zenuwen van zijn partner thuis, maar gelukkig ook op de lachspieren van zijn kroost.

BEKIJK hier de comeback van "De coach" die thuis vrolijk rondhuppelt: 

Videospeler inladen...

Meest gelezen