Modehuis Natan

Mondmaskers van modehuis Natan voor Jan Ypermanziekenhuis Ieper

Het Jan Ypermanziekenhuis in Ieper krijgt 1.500 mondmaskers van niemand minder dan modeontwerper Edouard Vermeulen. De ontwerper nam zelf het initiatief om er te maken voor zijn thuisstad Ieper. 

De ontwerper van Natan had op vraag van de burgemeester van Brussel mondmaskers gestikt in zijn atelier voor de ziekenhuizen, rusthuizen en politie in Brussel. Edouard Vermeulen, die afkomstig is uit Ieper, nam zelf het initiatief om er ook te maken voor het Jan Ypermanziekenhuis in Ieper.

Mondmaskers met logo van Natan

Op de mondmaskers staat het logo van Natan. "Ik heb gebeld naar het ziekenhuis in Ieper en vroeg de dokter of ze mondmaskers konden gebruiken. Ik hoop dat ze eind deze week, begin volgende week geleverd kunnen worden. De dokter vond het fantastisch en zei dat er om gevochten zal worden. Dat moeten ze nu ook weer niet doen", lacht modeontwerper Edouard Vermeulen. 

Nog geen mondmasker voor koningin

Zoals bekend is koningin Mathilde een grote fan van het modehuis Natan. Ze belde de ontwerper vorige week zelf op. "Ik moest nog geen mondmaskers leveren aan het hof.  Ze belde me om te vragen hoe het met mij en mijn ouders was. De koningin is zeer bezorgd over de situatie en leeft mee met alle Belgen."

 

Meest gelezen