Mortsel blijft zich verzetten tegen het verdwijnen van tram 7: motie ingediend bij De Lijn

Op de gemeenteraad van de stad Mortsel is bijna unaniem beslist om een motie in te dienen bij De Lijn en de Vervoerregio. Daarin vraagt de stad nog eens om tram 7 te behouden. De beslissing is nog niet definitief en de stad zal blijven proberen om De Lijn te overtuigen.

De stad Mortsel legt zich dus niet zomaar neer bij het voornemen van De Lijn en de Vervoerregio Antwerpen om tram 7 te schrappen. “We zitten nog altijd in de ontwerpfase. Zolang dat blijft, kan er nog veel gebeuren. Als lokaal bestuur willen we een duidelijk signaal geven dat tram 7 moet blijven in Mortsel. Dat gaan we blijven doen”, zegt de vastberaden Erik Broeckx (N-VA), de burgemeester van Mortsel.

In de motie vraagt de stad ook om de rechtstreekse busverbinding tussen Mortsel en Lier te behouden.

Meest gelezen