De Lijn houdt Ringtrambus tussen Jette en Brussels Airport nog even op stal

De Lijn stelt de start van de Ringtrambus uit. Normaal had die superlange bus op 5 april voor het eerst moeten rijden tussen Jette en Brussels Airport. Maar de maatregelen in het kader van de coronacrisis dwarsbomen de timing.

"Bij de Lijn voelen we ook sterk de impact van het coronavirus", zegt Sonja Loos van De Lijn. "Er is nog veel onduidelijkheid over hoe alles zal evolueren en dus nemen we het zekere voor het onzekere en stellen we de start uit." 

Voor de zomer

In eerste instantie hoopte De Lijn van het uitstel gebruik te kunnen maken om enkele infrastructuurwerken nog af te ronden voor de start van de nieuwe verbinding. Maar intussen zijn ook die werven stilgelegd. Toch hoopt De Lijn nog voor de zomer met de Ringtrambus van start te kunnen gaan.

Meest gelezen