Guy Swinnen wordt 60: "Geen feest, gewoon flesje wijn opentrekken en een film kijken vanavond"

Muzikant Guy Swinnen, de frontman van The Scabs, wordt vandaag zestig jaar oud. Uitbundig vieren, zit er niet in in coronatijden. "Een groot feestvierder ben ik toch niet. Maar het is hoe dan ook een verjaardag die ik niet snel zal vergeten."

60 jaar worden in deze omstandigheden is toch wel speciaal

Guy Swinnen

De Origin Tour, waarbij Guy in kleine zalen nummers speelt uit zijn hele carrière, wordt integraal verplaatst naar september. Guy hoopt ook dat er niet teveel zomerfestivals worden afgelast. "Ik treed zo graag op. Ik ben heel toevallig in de muziek terecht gekomen zonder ooit een muzikale opleiding te hebben gevolgd. Dat ik op mijn 60ste verjaardag nog altijd professioneel bezig mag zijn met muziek, en nog altijd een volle agenda heb, is een mooi geschenk. Dan ben ik wel fier op mezelf."

Meest gelezen