Kim Clijsters: Geen tenniscompetitie maar wel een bedankje voor de hulpverleners

Net als vele andere topsporters staat Kim Clijsters momenteel werkloos aan de kant. Dat komt haar bijzonder slecht uit nu ze volop aan haar nieuwe tenniscarrière werkt, maar samen met haar gezin steekt ze via Instagram de hulpverleners een hart onder de riem.

Kim Clijsters verblijft nog steeds samen met haar gezin in hun huis in New Jersey, in de Verenigde Staten. Het was de bedoeling dat ze zou deelnemen aan de tornooien van Indian Wells in maart en Charleston in april, maar beide zijn afgelast. Die pauze is uiteraard niet ideaal voor Clijsters die nog wacht op een eerste overwinning sinds haar comeback. En het is nog helemaal niet duidelijk wanneer het internationale tennis zal hernomen worden, sowieso niet voor 8 juni hebben de ATP en WTA eerder besloten. Ook Wimbledon (29 juni tot 12 juli) is nog onzeker.

Een bedankje voor de hulpverleners

Ondertussen maakt de tennisster in haar boodschap wel duidelijk dat er voor de familie Lynch-Clijsters  meer is dan sport alleen. "Tijdens deze onzekere tijden zijn we er blij om dat we veilig en gezond samen kunnen zijn als een familie. We bewonderen het werk van zij die in de frontlinie staan: dokters, verplegers, al het medisch personeel dat zo hard werkt. Vanuit ons gezin, bedankt voor alles wat jullie doen."

Meest gelezen