Jongeman aangehouden die naar agenten spuwde

Tijdens een controle in Mortsel heeft een jongeman van 19 jaar op de politie gespuwd. Die laatste controleerde vier personen die zich hadden verzameld in het park aan de Hof Van Riethlaan. De spuwer werd aangehouden. 

Een man van 19 jaar spuwde op de politie toen die een controle uitvoerden omdat vier personen samen in het park aan de Hof Van Riethlaan in Mortsel rondhingen. De vier renden weg toen de politie op de plek aankwam, één van hen kon toch gecontroleerd worden. Toen hij geboeid werd, spuwde hij naar de agenten en omstaanders.

De man werd vandaag voorgeleid wegens "bedreiging met aanslag met schijnbaar gevaarlijke stoffen en weerspannigheid". Hij werd aangehouden.

Het parket zegt dat het streng optreedt tegen mensen die tijdens de coronacrisis opzettelijk hoesten, niezen en spuwen op anderen. 

Meest gelezen