Radio 2

Man overvalt warenhuis in Beveren met keukenmes en vlucht weg met geld uit de kassa

Zaterdagmiddag heeft een man een Proxy Delhaizewinkel in Beveren overvallen. De man bedreigde een kassierster met een keukenmes en ging met de inhoud van de kassa aan de haal. Niemand raakte gewond bij het incident maar de man kon wel wegvluchten. Ondertussen heeft de politie een verdachte opgepakt die verhoord wordt. 

Een 26-jarige man met een bivakmuts op overviel zaterdag de winkel in Beveren. De dader bedreigde de kassierster met een keukenmes. Op dat moment waren er enkele tientallen klanten en personeelsleden aanwezig in de winkel. 

De man dreigde met een keukenmes in de ene hand en stal het geld uit de kassa met de andere hand. Vervolgens vluchtte de man weg uit de winkel. Over de omvang van de buit is niets bekend.

Ondertussen heeft de politie wel al een verdachte gearresteerd, hij wordt nu verhoord.

Radio 2
kasto80

Meest gelezen