Twee cafés in Antwerpen verzegeld nadat ze (opnieuw) klanten hadden ontvangen

In Antwerpen zijn twee cafés verzegeld na het overtreden van de coronamaatregelen.  Één van de cafés, in Berchem, kreeg eerder al twee pv’s. In het andere, in Borgerhout, waren 23 mensen verzameld. De cafés blijven verzegeld zolang de coronamaatregelen van kracht zijn.

De politie heeft dit weekend twee cafés in Antwerpen gesloten en verzegeld na het overtreden van de coronamaatregelen. Die verbieden de opening van restaurants en cafés.

In een café in Berchem, op de Gitschotellei, kwam de politie al voor de derde keer langs. De uitbater had al twee pv’s gekregen omdat hij zijn zaak openhield ondanks het verbod. Zijn ramen waren afgeplakt zodat de politie niet meer kon binnenkijken.

In Borgerhout werd een tweede café gesloten. Daar waren 23 mensen een waterpijp aan het roken.

De twee cafés blijven nu verzegeld zolang de coronamaatregelen van kracht zijn.

Meest gelezen