Vrouwenvoet gevonden in afvalverwerkend bedrijf in Tienen

In Tienen is vanmorgen in een afvalverwerkend bedrijf een menselijke voet gevonden. Dat gebeurde bij het sorteren van het afval. Politie en parket onderzoeken de zaak. 

Een arbeider van een afvalverwerkingsbedrijf in Tienen was aan het sorteren toen hij deze ochtend rond 7.45 uur een voet vond tussen het afval. Meteen werden politie en parket gebeld om de zaak te onderzoeken. "Uit de eerste vaststellingen van de wetsdokter zou het gaan om de rechtervoet van een vrouw", laat het parket van Leuven weten. "De voet werd overgebracht naar het mortuarium voor verder onderzoek." 

Onderzoek

Van wie de voet is en wanneer de voet bij het afval terechtkwam, wordt nog onderzocht.  "Er zal onder andere een DNA-onderzoek op de voet uitgevoerd worden. En in het afvalverwerkingsbedrijf wordt momenteel nog gezocht naar andere sporen of eventuele verdere menselijke resten."

Meest gelezen