Liesbet Meyns

Brusselse singer-songwriter schrijft lied over eenzaamheid als single in coronatijden

De Brusselse zangeres Liesbet "Bettie" Meyns heeft een lied geschreven over wat het met haar als vrijgezel doet om in deze coronatijden alleen in haar te kot te moeten blijven. "Ik mis echt sociaal contact met mensen. Ik vind het allemaal een beetje beangstigend", zegt Meyns op Radio 2 Vlaams-Brabant.

Veel liedjes uit het repertoire van Bettie gaan over haar leven als vrijgezel. "Ik was bang dat ik geen inspiratie meer zou hebben om daarover liedjes te schrijven, nu we thuis moeten blijven. Daarom blijf ik bijvoorbeeld online speeddaten zodat ik toch nog genoeg meemaak om mij te inspireren," vertelt de zangeres in Start Je Dag op Radio 2 Vlaams-Brabant.

Iemand eens goed vastpakken

Wat de zangeres het meest mist, is een kus of een knuffel. "Ik mis echt dat menselijk contact. Normaal gezien ben ik echt een sociale bij en doe ik veel activiteiten na het werk. Dat zit er nu allemaal even niet in. Maar van zodra alles achter de rug is, pak ik een aantal mensen eens lekker goed vast, zeker weten!", lacht Meyns.

Beluister hier het volledige nummer:

Meest gelezen