Kinderen 'verstoren' live-interview: "Zo grappig en tegelijkertijd zo herkenbaar"

Het is in deze tijden van quarantaine voor ouders niet altijd makkelijk om kleine kinderen die bulken van de energie kalm te krijgen. Zelfs niet voor even. Dat ondervond ook verspringer Greg Rutherford, die in 2012 nog een gouden medaille naar huis mocht nemen tijdens de Olympische Spelen in Londen. Hij was afgelopen weekend door het ochtendprogramma BBC Breakfast uitgenodigd om wat sportieve tips te geven hoe kinderen het best zinvol bezig te houden. Maar zijn eigen kinderen gunden hem daarbij geen rust. Tot groot jolijt van andere ouders, zo bleek al snel op sociale media.

Terwijl de nu 33-jarige Rutherford de tv-kijkers wilde uitleggen hoe hij deze periode aanpakt, doken dus zijn zoontjes Milo, 6 jaar, en Rex, 2 jaar, op. Waar hun vader mee bezig was, daar trokken zij zich niets van aan en ze huppelden dan ook heen en weer. Iets waarvoor Rutherford zich verschillende keren excuseerde.

Op sociale media werd al snel duidelijk dat vele ouders zich herkenden in hetgeen zich op hun scherm had afgespeeld en ze konden het gedrag van de zoontjes best smaken:

Rutherford was niet de enige vader die tijdens een rechtstreekse uitzending af te rekenen kreeg met zijn kinderen. Ook BBC-expert Robert Kelly had het midden vorige week moeilijk zijn kinderen rustig te houden tijdens een rechtstreeks interview over de situatie in Zuid-Korea.

Kelly werd in 2017 wereldberoemd toen zijn kinderen zijn kantoor binnenstormden tijdens een gelijkaardig interview. Dit keer had hij, naast zijn echtgenote, ook Marion en James meegebracht en dat leverde opnieuw leuke beelden op, die intussen miljoenen keren op Twitter bekeken werden:

Maar misschien herinnert u zich hem nog het best dankzij deze beelden:

Meest gelezen