Nicolas Lambert

Privéfeestjes en man spuugt naar winkelbediende: social distancing en samenscholingsverbod soms toch nog  genegeerd

Er blijven nog altijd enkelingen die zich niet houden aan de coronamaatregelen. De politie Bilzen-Riemst-Hoeselt is de afgelopen dagen zowel in Bilzen als in Hoeselt op privéfeestjes in huizen gestoten. En in Riemst heeft een man in de richting van  een winkelbediende gespuugd. 

De politie Bilzen-Riemst-Hoeselt is de afgelopen dagen zowel in Bilzen als in Hoeselt op privéfeestjes in huizen gestoten. In Bilzen werden vijf jongeren beboet, in Hoeselt twaalf volwassenen.

In Riemst wees een winkelbediende een klant erop dat hij voldoende afstand moest houden. Daarop nam de man overdreven afstand en spuugde in de richting van de winkelbediende. Hij raakte haar gelukkig niet, maar de man moet een boete van 350 euro betalen.