Foto: Facebook WZC 3 Eiken Lanaken

Politie Lanaken-Maasmechelen gaat boetes uitschrijven voor familieleden aan hek woonzorgcentrum 3 Eiken in Lanaken 

In Lanaken mogen familieleden niet meer aan het hek van woonzorgcentrum 3 Eiken gaan staan om zo hun vader of moeder te begroeten.  Dat heeft het woonzorgcentrum zelf bekend gemaakt op zijn facebookpagina. 

Vanaf nu is het in Lanaken niet meer toegestaan dat familieleden van bewoners van woonzorgcentra 3 Eiken hu vader of moeder begroeten aan het hek van het centrum. De politie heeft de toegang tot het terrein en de parking gisteren met een lint afgespannen. En overtreders krijgen een boete. De maatregel is nodig omdat er geregeld te veel volk stond aan het hek en mensen zo te dicht bij elkaar stonden. Rusthuisbewoners en hun familie reageren verdeeld op de beslissing.