Foto: Gemeente Dilbeek

Redders voegen tegels in zwembad Dilbeek: "Nu groot onderhoud, zo kan zwembad in juni open blijven" 

In de gemeente Dilbeek is niemand van het gemeentepersoneel door de coronacrisis technisch werkloos. Iedereen wordt aan het werk gezet, ook de redders en lesgevers van het zwembad. "We voeren nu heel wat klussen uit die eigenlijk later op het jaar gepland waren", zegt schepen van Vrije Tijd Anneleen Van den Houte (N-VA). 

In de gemeente Dilbeek maken ze van de nood een deugd. Enkele werken die gepland stonden voor later op het jaar, worden nu uitgevoerd. Zo ook het groot onderhoud in het zwembad. "Nu het zwembad dicht is door de coronamaatregelen, hebben we ervoor gekozen om nu het groot onderhoud uit te voeren", zegt schepen Anneleen Van den Houte. "Het zwembadpersoneel is op dit moment de tegels aan het voegen van de zwembaden."

Door het onderhoud nu kunnen we het zwembad in juni open houden 

Anneleen Van den Houte, schepen van Vrije Tijd Dilbeek (N-VA)

Het was een van de werken die gepland stonden in juni. "Normaal gebeurt het groot onderhoud in juni, maar nu we noodgedwongen het zwembad moesten sluiten, doen we het nu", vertelt Van den Houte. "Zo kan het zwembad openblijven in juni, wat natuurlijk goed is voor ons publiek", besluit de schepen.  

Meest gelezen