Politie legt feestje stil in brasserie in Oud-Turnhout

In Oud-Turnhout heeft de lokale politie vrijdagavond een feestje in een brasserie stilgelegd. Vier aanwezigen en de uitbater kregen een boete.

Een patrouille van de politiezone Turnhout merkte vrijdagavond rond 22 uur op dat er lawaai en luide muziek kwam uit Brasserie Clamel aan de Steenweg op Turnhout in Oud-Turnhout. "In de zaak zaten vier mensen aan de toog", zegt politiewoordvoerder Rudy Remysen. Het feestje werd onmiddellijk stilgelegd. Door de coronamaatregelen mogen cafés en restaurants voorlopig niet open zijn.

De klanten en uitbater kregen een boete van 250 euro. De zaak werd voorlopig nog niet bestuurlijk gesloten, maandag volgt daarover nog overleg.

Ook café-uitbater in Lier betrapt

Ook in Lier werd een café-uitbater betrapt die zijn zaak, café Centrum, openhield. Er zouden drie klanten in de zaak geweest zijn. Er werd ook bier getapt. De burgemeester van Lier, Frank Boogaerts (N-VA) liet het café tijdelijk sluiten.

Meest gelezen