Uitdaging aanvaard: "Dat hij het lef had daar te dansen terwijl ik weeën had!"

Afstand houden is de boodschap en daarom startte de populaire TikTok-ster Charli D’Amelio een tweetal weken geleden met de 'distance dance challenge', in samenwerking met de Amerikaanse fabrikant van consumentenproducten Procter&Gamble. De uitdaging was simpel: publiceer een dansfilmpje op de video-app TikTok, gebruik daarbij #distancedance om aan te tonen dat je binnen blijft en Procter&Gamble zal een donatie voor een goed doel doen. Kareem Antar ging vorige week de uitdaging aan en slaagde er zelfs in om met zijn filmpje viraal te gaan. De 27-jarige Amerikaan danste immers voor de ogen van zijn vrouw, terwijl ze weeën had. Iets waardoor echtgenote Krystle op dat moment weinig geamuseerd leek.

Op de tonen van "Blinding lights" van TheWeeknd zette Kareem zijn beste beentje voor (en let daarbij vooral op wat er achter hem gebeurt):

Echtgenote Krystle op Buzzfeed News: "Ik was toch wel wat van mijn melk omdat hij het lef had zo’n filmpje te maken terwijl ik weeën had. Maar goed, zo is hij nu eenmaal. Beminnelijk en tegelijkertijd wat zot in zijn hoofd."

"Op het moment zelf vond ik het maar niks. Maar nu ik eraan terugdenk, ben ik blij dat onze baby later zal zien hoe zijn vader in werkelijkheid is. Dat hij grappig is en een lichtpunt kan zijn in welke situatie dan ook."

"Natuurlijk speelde het in ons hoofd dat wij of de baby besmet zouden raken met het coronavirus. Want het is toch een voortdurend komen en gaan van verpleegsters, bijvoorbeeld om de baby te komen voeden of om mij eten te brengen. Dat je daarover met je man kan praten, is toch ook wel belangrijk."

Op Instagram voegde Krystle nog toe dat haar man wel degelijk een steun en toeverlaat was tijdens de bevalling. Het koppel mocht uiteindelijk een zoon verwelkomen:

Meest gelezen