Jonas Roosens

Politie vindt drugs verstopt achter babybedje in Antwerpen

De Antwerpse politie heeft bij een huiszoeking cannabis gevonden achter het bedje van een jonge baby. Ook elders in Antwerpen kon de politie dit weekend personen betrappen op drugsbezit.

In Antwerpen heeft de politie in een woning drugs aangetroffen die verstopt zaten achter een babybedje. In de omgeving van de Kronenburgstraat merkten agenten twee verdachte mannen op die uit een winkel stapten. Na controle gaven ze toe dat ze net cannabis hadden gekocht. Er wordt een huiszoeking uitgevoerd in de winkel en op het thuisadres van de uitbater. In de woning werden 5 personen aangetroffen, onder wie een baby. Achter het bedje zat zo'n 300 gram cannabis verstopt. De winkel werd verzegeld, en ook de situatie van de baby wordt verder opgevolgd.

Nog meer drugsvangsten

Ook in de buurt van het Centraal Station merkte de politie twee personen op die zich verdacht gedroegen. De mannen stelden zich verdoken op en er vond een uitwisseling plaats. Eén van de twee gaf toe cannabis te hebben gekocht. De andere man had zo'n 900 euro cash bij zich. Tijdens een huiszoeking werd ook nog eens 120 gram cannabis in beslag genomen. 

In Borgerhout tenslotte kon een drugsdealer op heterdaad betrapt worden. Hij had cocaïne en 1.550 euro op zak. De man is illegaal in het land en bleek al gezocht wegens een bevel tot gevangenneming voor ... drugshandel.

Meest gelezen