Eenmalige reünie van "The nanny", want "lachen is het beste medicijn"

In de jaren 90 was “The nanny” een van de populairste tv-series wereldwijd. De opvallende stem van kinderjuf Fran Fine, rol van Fran Drescher, die het huishouden van Maxwell Sheffield overhoop gooit, zal eeuwig in het geheugen van de massaal vele fans gegrift staan. Om hen een hart onder de riem te steken en hen door de huidige coronacrisis te slepen werd gisteren de eerste aflevering, die op 3 november 1993 uitgezonden werd, nogmaals overgedaan, volgens Drescher omdat in deze tijden van corona "lachen het beste medicijn is". Dit keer namen de acteurs hun rol van toen wel op terwijl ze achter hun webcam zaten en alzo het script overliepen. 

Het was Peter Marc Jacobson, die meeschreef aan het script, die het verhaal in goede banen leidde. In de eerste aflevering komt verkoopster Fran Fine, pas in de steek gelaten door haar verloofde, terecht bij het huis van Maxwell Sheffield en wordt daar door butler Niles verkeerdelijk beschouwd als de nieuwe kinderjuf van Sheffields 3 kinderen. Tot ongenoegen van Sheffields zakenpartner C.C. Babcock weet Fran Fine het gezin te charmeren en mag ze blijven. Haar moeder Sylvia is alvast in de wolken met de nieuwe baas van haar dochter.

De belangrijkste acteurs van de eerste aflevering waren alleszins op hun post: Drescher, Charles Shaughnessy (Maxwell Sheffield), Lauren Lane (C.C. Babcock), Daniel Davis (Niles), Nicholle Tom (Maggie Sheffield), Benjamin Salisbury (Brighton Sheffield), Madeline Zima (Grace Sheffield), Renee Taylor (Sylvia Fine) en Rachel Chagall (Valerie Toriello).

De webcamversie gaf alvast volgend resultaat:

En de fans, die waren tevreden:

Meest gelezen